ALT SAYFA ADI: TEKNOLOJİ ODAKLI İŞLETME EĞİTİMLERİ

İŞLETME YÖNETİMİ DOKTORA PROGRAMI

“TEKNOLOJİ TABANLI EĞİTİM”

Araştırma ve toplumsal katkı çalışmalarında öncü bir rol oynamayı vizyon edinen Çağ Üniversitesi, İşletme Yönetimi Doktora Programı'nda da bu isteğini güçlü bir şekilde yansıtmaktadır. Çağ Üniversitesi İşletme Yönetimi Doktora Programı, teknoloji tabanlı eğitim araçlarıyla öğrencilere modern işletme yönetimi pratiğine daha etkin bir şekilde entegre olma imkânı sunarak, iş dünyası için başarılı liderler yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Öğrencilere modern teknolojiye dayalı öğrenme deneyimleri sunulması kapsamında, inovatif bir öğrenme aracı olan Sanal Gerçeklik (VR) gözlükleri ile yapılan dersler sanal bir ortamda çeşitli senaryolar üzerinden pratik yapma fırsatı sunarak,  stratejik karar alma süreçlerini deneyimleme şansı sağlamaktadır.

ALT SAYFA ADI: FİNANS, E-TİCARET & LOJİSTİK VE SANAL GERÇEKLİK LABORATUVARLARI

FİNANS, E-TİCARET & LOJİSTİK VE SANAL GERÇEKLİK LABORATUVARLARI:

2017 yılından bu yana aktif biçimde hayata geçirdiğimiz laboratuvarlarla Gerçek İş Dünyasını Sanal Sınıf Ortamına taşıyoruz.

• Öğrencilerimiz, Gerçek Finans Dünyasını ve Finansal Piyasaları sınıf ortamında interaktif biçimde yaşamakta ve Meta Trader 4.0 ile Matrix başta olmak üzere finansal kuruluşlarda yaygın olarak kullanılan yazılımları öğrenme ve kullanma becerisi edinerek içinde yer alacakları finans dünyasına hazırlanmaktadırlar. Yani sıra financial analytics yaklaşımı ile finans derslerini uygulamalı olarak öğrenmektedirler.
  • Sorumlu akademisyenler ve teknik ekip gözetiminde çeşitli simülasyonlar kullanılarak bilgisayar ortamında öğrencilerin uygulamalı bir biçimde lojistik öğrenmeleri sağlanmaktadır. Tedarik Zinciri Yönetimi, Ulaştırma Sistemleri & İşlemleri, Gümrükleme Süreçleri, Risk Analizleri, Lojistik Bilgi Sistemleri vb lojistik konuları uygulamalı olarak işlenmektedir.
  • Virtual Worlds- Second Life & Marketing - Sustainability & New Technologies in Business gibi dersler kapsamında geleceğin teknolojilerini kullanarak sanal dünyalarda farklı proje gurupları oluşturulup, projeler üreterek e-ticaret dünyasının geleceği hakkında fikir ve bilgi sahibi olarak yaratıcılıklarının sınırlarını zorlamaktadırlar.