Kütüphaneler Arası Ödünç (ILL)

Kütüphane, aşağıdaki kurallar çerçevesinde kullanıcılar için diğer kütüphanelerden makale fotokopisi ve kitap getirtme hizmeti de verir.

Kütüphanemizde bulunmayan ve satışta olmayan kaynakların diğer üniversite kütüphanelerinden ödünç olarak talep edildiği sistemdir.

Bu hizmetlerden akademik personel yararlanır.

Ödünç getirtilen materyalin iade ve ek iade süreleri ödünç veren kütüphanenin kurallarına göre belirlenir.

Ek iade talebi, iade süresi dolmadan, en geç bir hafta önce yapılır. Getirtilen materyallerin geciktirilmeleri ya da getirilmemeleri halinde, geciktiren ya da getirmeyen kişi kütüphaneler arası hizmetlerden Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'nın belirlediği süre zarfında faydalanamaz.

Kütüphanelerarası Ödünç Verme ILL Hizmetlerinden faydalanmak isteyen kullanıcılar, hizmet sırasında oluşacak ücretleri (kargo vs.) karşılamak -aksi bir karar alınmadığı sürece yükümlüdür.

İstekte bulunan kullanıcımız gelen kargo bedelini karşılayacağını kabul etmiş olur.

Bu hizmete ilişkin her türlü soru, sorun ve önerilerinizi kutuphane kutuphane@cag.edu.tr  adresine iletebilirsiniz.

Kütüphaneler arası ödünç materyal talepleriniz için, ilgili formu doldurarak kutuphane@cag.edu.tr adresine taleplerinizi e-posta olarak iletebilirsiniz.