ÇALIŞMA ODALARI

1- Çağ Üniversitesi'nin tüm mensupları, grup çalışma odalarını kütüphane hesabı üzerinden kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yaparak rezerve edebilirler.  OTURUM AÇ

2- Oda rezervasyonunu yapan kullanıcı, ÇAĞ kimlik kartı ile kütüphane danışma bankosuna gelmelidir. Randevu saatinden itibaren 10 dk. önce Bankoya gelmeyen kullanıcılar randevusu iptal edilir.

3- Grup çalışma odaları kütüphane çalışma saatleri içinde rezerve edilebilir.

4-Kullanıcı rezerve ettiği saatte gelmediğinde veya belirtilen saatte çıkış yapmadığında sistem tarafından oda rezervasyonu yapılmasına onay verilmeyecektir.

5-Kütüphane personeli gerekli gördüğü takdirde düzeltme ve/veya iptal işlemi yapabilir.

6- Grup çalışma odalarındaki masalardan  en az 2 kişilik gruplar yararlanabilir. Odalarda 2 (iki) masa bulunmakta ve aynı anda iki grubun çalışması mümkün olmaktadır.

7-Öğrenciler, çalışma odalarını birbirlerine devredemezler.

8- Bir öğrenci aynı zamanda farklı grup çalışma odasında yer ayırtamaz.

9-Grup çalışma odalarında su haricinde yiyecek, içecek tüketilemez.

10. Grup çalışma odalarını terk ederken oda temiz bırakılmalıdır.

11. Kullanıcılar kendi eşyalarından sorumludurlar. Kaybolan, hasar gören ya da çalınan eşyalardan Kütüphane Yönetimi sorumlu tutulamaz.

12. Odalardaki ses yüksekliği diğer kullanıcı ve hizmetleri etkilemeyecek düzeyde olmalıdır.

13. Diğer salonlardan odalara sandalye girişi ve çıkışı yapılmamalıdır.

14. Odanın kullanım süresi dolduğunda odadan çıkılması zorunludur.

15. Yukarıda belirtilen “Bireysel veya Grup Çalışma Odaları Kullanım Esasları”na uyulmaması durumunda; kullanıcıların Çalışma Odaları kullanma hakları iptal edilir. Gerekli görülmesi halinde kurallara uymayanlara Çalışma Odaları tekrar tahsis edilmez.