Öğrenci Dekanlığı

Dr. Fatma Toköz , 2009 yılında Çağ Üniversitesi'ne öğretim görevlisi olarak katılmış ve lisans düzeyinde başta İngilizce Öğretmenliği Bölümü olmak üzere birçok bölümde çeşitli dersler vermiştir. 2021 yılında Öğrenci Dekanı olmasının yanı sıra, Üniversite bünyesinde Öğrenme ve Öğretme Merkezi Direktörü olarak da görev yapmaktadır. Aynı zamanda 2015 yılından bu yana Fen-Edebiyat Fakültesi ve İngiliz Dili Eğitimi Bölümü'nde Erasmus+ Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Öğrencilerin sağlıklı bir şekilde gelişebilecekleri güvenli ve elverişli bir kampüs ve öğrenme ortamları oluşturmaya yardımcı olmak için öğrenciler, öğretim üyeleri ve personel ile işbirliği yapmaktadır.

Dr. Toköz , lisans derecesini Girne Amerikan Üniversitesi'nde (Kuzey Kıbrıs) İngiliz Dili Eğitimi alanında, yüksek lisans derecesini 2009 yılında Essex Üniversitesi'nden (İngiltere) Yabancı Dil Olarak İngilizce Öğretimi (TEFL) tam burslu olarak tamamlamıştır ve Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde (Kuzey Kıbrıs) Yabancı Dil Öğretimi alanında doktora yaptı. Ayrıca, 2018'de ABD Büyükelçiliği tarafından verilen Çağdaş Amerikan Edebiyatı üzerine ABD Bilim Adamları Enstitüsü Araştırması'nın Bursunu kazanarak, dünyanın farklı 17 ülkesinden araştırmacıların oluşturduğu eğitim ve araştırma programında Türkiye’yi temsil etmiştir. Bu programda Seattle Üniversitesi başta olmak üzere, Berkley Üniversitesi, Georgetown Üniversitesi (DC) ve Washington Üniversitesi’nde akademik seminer ve araştırma faaliyetlerine katılmıştır.