Sosyal Bilimler Enstitüsü

9 Kasım 2023 tarihinde Dr. Öğr. Üyesi Saffet Akkaya "Arap-İsrail Çatışması" başlıklı bir konuşma yaptı.

7 Kasım 2023 tarihinde Büyükelçi (E) Prof. Dr. Ali Engin Oba moderatörlüğünde Büyükelçi Elif Çomoğlu Ülgen “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Anısına Afrika'nın Türk Diplomasisinin Ayrılmaz Bir Parçası Haline Gelmesi” başlıklı bir konuşma yaptı.

Çağ Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve  Araştırma Merkezi tarafından 31 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Kariyer Günleri kapsamında Büyükelçi Burcu Çevik, 31 Ekim 2023 tarihinde “Cumhuriyetin 100. Yılı Anısına- Diplomaside Kadın” başlıklı bir konuşma yaptı.

16 Ekim 2023 tarihinde Büyükelçi (E) Prof. Dr. Ali Engin Oba moderatörlüğünde Büyükelçi (E) Pulat Tacar “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Anısına Diplomat Yetiştirilmesinde Uluslararası İlişkiler Eğitimi ve Geleceğin Diplomatlarına Tecrübeli Bir Büyükelçiden Öğütler” başlıklı bir konuşma yaptı.

17 Mayıs 2023 tarihinde Büyükelçi (E) Prof. Dr. Ali Engin Oba moderatörlüğünde Cezayir Büyükelçisi Sofiane Mimouni “Africa, the Diplomacy of Algeria and the Turkish-Algerian Relations” başlıklı bir konuşma yaptı.

Çağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü ve Avrupa Birliği Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle 12 Nisan 2023 tarihinde düzenlenen etkinlikte Büyükelçi (E) Selim Yenel “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye-Avrupa Birliği İlişkilerine Bir Bakış” başlıklı bir konuşma yaptı.

15 Mart 2023 tarihinde Büyükelçi (E) Prof. Dr. Ali Engin Oba moderatörlüğünde Büyükelçi Rauf Engin Soysal “Cumhuriyetimizin 100. ve Hariciye Teşkilatımızın Temellerinin Atılmasının 500.Yılında Türk Diplomasisine Bir Bakış” başlıklı bir konuşma yaptı.