Meslek Yüksekokulu

Misyonumuz:

Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü olarak misyonumuz, öğrencilere finansal hizmetler sektöründe etkin bir eğitim sunarak, etik değerlere bağlı, analitik düşünebilen, yenilikçi ve müşteri odaklı profesyoneller yetiştirmektir. Sektörün gereksinimlerine uygun akademik temel ile uygulamayı birleştirerek, öğrencilerin iş dünyasında başarılı kariyerler yapmalarını desteklemek hedeflenmektedir.

Vizyonumuz:

Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü olarak vizyonumuz, öğrencilerimizi global finansal hizmetler alanında rekabetçi bireyler olarak yetiştirerek, sektördeki gelişmelere yön veren bir etki sağlamaktır. Yenilikçi yaklaşımlarla programımızı sürekli güncelleyerek, öğrencilerimizi sadece bugünkü ihtiyaçlara değil, aynı zamanda geleceğin finansal trendlerine hazırlamak amaçlanmaktadır.