Avrupa Birliği Uygulama ve Araştırma Merkezi

Etkinlikler

16 Aralık 2022 tarihinde AB Uygulama ve Araştırma Merkezi dönem toplantısı gerçekleştirilmiştir.

19 Nisan 2022 tarihinde "Balkanlar, Türkiye ve Avrupa Birliği" üzerine uluslararası konferans düzenlenmiştir.

7 Mayıs 2021 tarihinde Avrupa Bİrliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sevgi BALKAN ŞAHİN tarafından Bilkent İhsan Doğramacı Üniversitesi'nde Mütercim-Tercümanlık bölümü öğrencilerine "Avrupa Birliği" konulu sunum yapılmıştır.

4 Mayıs 2021 tarihinde "Avrupa Birliği Değerleri ve Türkiye'nin Üyeliği" konulu webinar toplantısı gerçekleştirilmiştir.

28 Nisan  2021 tarihinde Avrupa Birliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sevgi BALKAN ŞAHİN tarafından Bilkent İhsan Doğramacı Üniversitesi'nde Mütercim-Tercümanlık bölümü öğrencilerine "Avrupa Birliği" konulu sunum yapılmıştır.

12 Nisan 2021 tarihinde  "Türkiye Avrupa Birliği İlişkilerinde Güncel Gelişmeler" konulu webinar toplantısı gerçekleştirilmiştir.

9 Mayıs 2018 tarihinde "Türkiye ve Avrupa Birliği Güncel Sorunları" konulu konferans düzenlenmiştir.

9-10-11 Ekim 2017 Fostering Interculteral Dialogue Between Kehl & Çağ University

8 Aralık 2017 Valencia Language School Semineri

22 Aralık 2017 Dünya İçin Liderlik Konferansı