Adaylara Bilgi

Tanıtım Videosu / Çağ'lı Olmak

Özge Türkmen

Hukuk Fakültesi

Her anlamda kendini yetiştirmiş akademisyenlerden ders almanın, mesleki hayatımızdaki başarımızı arttıracağına inanıyorum. Derslerin küçük gruplar halinde işlenmesi kaliteli bir eğitimin yanı sıra hocalarımız ve arkadaşlarımızla sıkı ilişkiler kurmamızı sağlayarak sıcak ve samimi bir ortam oluşturuyor.

Samed Aras

Uluslararası İlişkiler Bölümü

Aldığım %100 İngilizce eğitim ve ikinci yabancı dilin beni her zaman birkaç adım öne taşıyacağını biliyorum. Uluslararası kültürde yetişen akademik kadro ve öğrencilerle aynı kampüste yer almak Çağ Üniversitesi’nin en büyük artılarından biri.

Şafak Işık

Uluslararası İlişkiler Bölümü

Aldığım akredite dil eğitimleri ile dünya gündemini takip edebiliyorum. Uluslararası İlişkiler öğrencisi olarak bu benim için büyük avantaj. Aldığım eğitimin yanı sıra sosyal olarak da kendimi tamamlama fırsatı elde ediyorum.

Umut Köz

Hukuk Fakültesi Mezunu

Gerek akademik kadrosu ile gerekse de interaktif, özverili ve çağdaş eğitim sistemini benimsemiş Çağ Üniversitesi’nde edinmiş olduğum bilgi ve birikim ile şu an tam olarak istediğim yerdeyim.

Alper Esen

Uluslararası İlişkiler Bölümü Mezunu

Kaliteli eğitim, konferanslar, etkinlikler ve sunduğu ikinci dil eğitimi ile Çağ hayatımın dönüm noktası oldu.

Gamze Nur Okul

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Mezunu

Çağ; eğlenmek, kendini geliştirmek ve unutulmaz anılar biriktirmek için en doğru adres.  En renkli yıllarınız Çağlı yıllarınız olacak, tadını çıkarın!

Cansu Aşıcı

Psikoloji Bölümü

Çağda okumanın birçok avantajı var. Üniversitemiz ve hocalarımız donanımlı bir şekilde mezun olmamız için oldukça destek veriyorlar. Alanda donanımlı kişilerin katılımıyla düzenlenen etkinlikler ve projeler sayesinde dersler dışında da kendimizi geliştirme imkanımız oluyor.

Dilara Yurtseven

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü

Alanlarında uzman eğitim kadrosu, sürekli değişim ve gelişim içinde olan edebiyatımıza hem eleştirel hem de çağdaş bir bakış açısıyla yaklaşmamızı sağlıyor. Kütüphanemizin birçok kaynağı bulundurması bizler açısından büyük bir imkan.

Yonca Kırsoy

İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü

Çağ'ın;  gündemdeki olaylara duyarlı, yasal düzenlemelere hakim, gelişmeleri izleyerek bizlere aktaran güçlü akademisyenleri ve teknolojik imkanları ile meslek hayatıma bir adım önde başlayacağıma eminim.

Nur Yavuz

Psikoloji Bölümü Mezunu

Hem psikolog hem de eğitimci olarak güçlü olan akademisyenlerimiz sayesinde meslek hayatıma çok emin adımlarla başladım.

H. Anıl Sağaltıcı

Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölümü Mezunu​​​​​​

Çağ’ın bana kattığı en güzel değerler; olaylara farklı pencerelerden bakabilmek, dünyanın gelişme hızına ayak uydurabilmek ve güzel dostluklar.

Kübra Sezikli

Psikoloji Bölümü Mezunu

Yeni mezun olduğum zamanlarda insanların “yeni mezun biri nasıl bunca iş yaptı, nasıl bunca deneyimi var” demelerini sağladığı için Çağ’a minnettarım.