Öğretim Görevlimiz Necla REYHANİ İstanbul'da “(Re)Defining Institutional Effectiveness: Agility & Adaptability, Testing and Assessment” eğitimine katıldı.

Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Necla Reyhani 19-20 Ocak 2024 tarihlerinde Macmillan Education tarafından İstanbul’da düzenlenen “(Re)Defining Institutional Effectiveness: Agility & Adaptability, Testing and Assessment” eğitimine katıldı. Eğitim süresince farklı eğitmenler tarafından, Türkiye’nin birçok üniversitesinden gelen öğretim elemanlarına “Testing ve Assessment” konularında bilgiler verilip, konularla ilgili grup çalışmaları yapıldı. Değerlendirmenin önemli bir parçası olan Rubric’in kullanımı ve nasıl hazırlanabileceği hakkında bilgiler verilip katılımcılardan, grup olarak, birer örnek hazırlamaları istendi. Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verildi.