Duyuru ve Haberler Haberleri

05.04.2024 Yüksekokulumuzda Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Tolga Çay ve Öğr. Gör. Deniz Özonur tarafından 2 farklı eğitim düzenlendi.
05.04.2024 Öğretim Görevlimiz Deniz ÖZONUR Ankara'da “AI in Language Classrooms’ konulu eğitime katıldı.
05.04.2024 Öğretim Görevlimiz Necla REYHANİ İstanbul'da “(Re)Defining Institutional Effectiveness: Agility & Adaptability, Testing and Assessment” eğitimine katıldı.
Yeni Yıl Kutlaması
17.01.2024 Yeni Yıl Kutlaması
Yeni Yıl Partisi
28.12.2023 Yeni Yıl Partisi
20.12.2023 Yüksekokulumuzda öğretim görevlilerimize "Navigating Writing Portfolios: Strategies for Proficient Assessment and Skill Development" eğitimi verildi.
20.12.2023 ÇAĞKAM tarafından Hazırlık yılı öğrencilerine "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü, Farkındalık Semineri" verildi.