Öğrencilerimiz Doğu Akdeniz ve Türkiye II Çalıştayı'nda üniversitemizi temsil etti.

Çağ üniversitesi Bölgesel Güvenlik Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezimizi temsilen ilgili saha sorumluları 15 Mart 2019 tarihinde Mersin’de düzenlenen ‘’ Doğu Akdeniz ve Türkiye Çalıştayı ‘’ konulu etkinliğe katılım sağlamışlardır. Merkezin kurucu müdürü Doç. Dr. Murat KOÇ’un ‘’Stratejik Güvenlik Mimarisi ve Doğu Akdeniz’’ konulu bir sunum gerçekleştiği etkinlikte öğrencilerimiz ülkemizin Doğu Akdeniz bölgesinde ki hayati çıkarları, Doğu Akdeniz bölgesindeki güç mücadeleleri hakkında bilgi ve tecrübelerini artırma imkanına sahip olmuşlardır.