Öğr. Görevlisi Şenay KOÇ Uluslararası İlişkiler öğrencilerine Politik Psikoloji ve Terörizm dersi verdi

Çağ Üniversitesi Bölgesel Güvenlik Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezimizin önderliğinde Uluslararası İlişkiler 3.Sınıf öğrencilerinin katılımları ile ‘’ Political Psychology and Terrorism ‘’konulu konferans 15 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Verilen konferans neticesinde öğrencilerimiz terör unsurlarının eyleme geçmeden önceki ruh halleri üzerine ve politik psikoloji ile terörizm arasında ki ilişki hakkında bilgi ve tecrübelerini artırma imkanına sahip olmuşlardır.