Çağ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi

Değerli Çağ Üniversitesi Mezunlarımız,

Çağ Üniversitesi Mezunlar Derneğimiz üniversitemizin kuruluş gününde 2010 yılında mezun iletişimini güçlendirmek ve yaymak amacıyla faaliyete geçmiştir. Bölgemizin kurulduğu yıllarda ilk ve tek vakıf üniversitesi olan ve bu yıl 25. yılını yani çeyrek asrını kutladığımız üniversitemizin hem ülkemizde hem yurt dışında geçerli ve tanınan bir diplomaya ve mezun ağına sahip olması hepimiz açısından gurur vericidir.

Konumu itibariyle Adana ve Mersin’den tercih eden öğrencilere eğitim veren üniversitemiz mezunları ulusal, uluslararası, yabancı sermayeli, sivil toplum örgütleri (STK) ve kamu gibi birçok kurum ve kuruluşta çalışmakta olup, birbirlerine referans olmaktadırlar. Kaliteli ders içerikleriyle donanan eğitimin yanı sıra sunulan İngilizce ve ikinci yabancı dil sayesinde Mezunlar iş arayandan ziyade iş için aranan kişiler arasında yer almaktadır. Yeni dönem üyelerimizde eski dönemlerdeki gibi hem akademik dünyada hem iş hayatında aktif rol alan ve Çağ kültürünü ve birliğini geliştirme çabası içinde olan arkadaşlarımız olup, sizlerin de katılım ve desteğiyle daha iyi bir konuma gelme isteği içerisindeyiz. Mezun arkadaşlarımızın destekleri ile daha da güçleneceğimizi düşünmekteyim.

Çağ Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin  2021 yılı Ağustos ayı içinde gerçekleştirilen genel kurulu ile  yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyeleri  belirlenmiştir. Çağ Ruhunu benimsemiş değerli mezun arkadaşlarımızla güzel işlere imza atmak için heyecanlıyız.

Orkun TAT

Mezunlar Derneği Başkanı