Uluslararası İşletmecilik bölümü öğrencileri "Sağlık Yönetimi" dersi kapsamında Medline Adana Hastanesini ziyaret etti.

Fakültemiz Uluslararası işletmecilik bölümü  4. sınıf öğrencileri  seçmeli derslerinden olan "Sağlık Yönetimi" dersleri kapsamında Medline Adana Hastanesini ziyaret ederek sağlık sektörü  ve sağlık kurumlarında işletme fonksiyonları hakkında bilgi aldılar. Dersin  yürütücü öğretim elemanları Dr.  Öğr. Üyesi Koral ÇEPNİ ile Doç.Dr. Eda YAŞA ÖZELTÜRKAY'ın eşliğinde kurumu ziyaret eden öğrencilerimiz,  Medline ADANA Hastanesi direktörü Dr. MUsa İNAL ve   ekibinin anlatımlarıyla tüm alt fonksiyonlarla  (insan kaynakları, finans, satın alma, üretim, yönetim, pazarlama, uluslararası hastalar, kalite süreçleri, müşteri hizmetleri, etik vb.)  ilgili konuları birebir üst yetkilisinden dinleme şansı elde etmiş oldular.