TEK DERS, İKİ DERS SINAVI VE AZAMİ SÜRESİ DOLAN ÖĞRENCİLER İÇİN EK SINAV DUYURUSU HAKKINDA

Fen Edebiyat Fakültesi 2022-2023 Bahar Dönemi için tek ders sınavı 3 Temmuz 2023, iki ders sınavı 4 Temmuz 2023 tarihinde ve azami süresi dolan öğrenciler için ek sınav ise 11 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Tek ders ve iki ders sınavları için son başvuru tarihi: 26 Haziran 2023

Azami süresi dolan öğrenciler için son başvuru tarihi: 8 Temmuz 2023

Tek ders, iki ders sınavlarıyla azami süresi dolan öğrenciler için ek sınava girmek isteyen ve şartları taşıyan öğrencilerimizin aşağıda yer alan ilgili dilekçeyi doldurarak Fen Edebiyat Fakültesi Online İletişim Sistemi üzerinden (sisteme erişmek için tıklayınız) göndermeleri ya da fef@cag.edu.tr adresine gönderilecek dilekçe ile başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Başvuruda bulunmayan öğrencilerimiz sınav hakkından faydalanamayacaktır.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı

TEK DERS VE İKİ DERS SINAV DİLEKÇESİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

AZAMİ SÜRESİ DOLAN ÖĞRENCİLER İÇİN EK SINAV DİLEKÇESİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.