“SENİN İÇİN SEFERBİRİZ” Ulusal Staj Programı Hakkında

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından koordine edilen ve tüm kamu kurumları ve özel sektörden gönüllü işverenlerin buluştuğu “SENİN İÇİN SEFERBİRİZ” temalı Ulusal Staj Programı 2022 başvuruları başlamıştır.

Başvurular, 31 Mart 2022 tarihine kadar kariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden kabul edilmektedir. Öğrencilerin başvuru kabul şartları aşağıda belirtilmiş olup, daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen öğrencilerimiz Çağ Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezimizden (kariyermerkezi@cag.edu.tr) bilgi alabilirler.

“SENİN İÇİN SEFERBİRİZ” Ulusal Staj Programına; Türkiye, KKTC ve yurt dışındaki üniversitelerde not ortalaması 4 üzerinden en az 2 (diğer sistemlerde dengi) olan;

- Örgün eğitim veren lisans programlarının 2. 3. veya 4. sınıf öğrencileri (lisans 2. sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte bir üst sınıfa geçme ve 4. sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte henüz mezun olmama şartları aranmaktadır.),

- Örgün eğitim veren ön lisans programlarının 1. veya 2. sınıf öğrencileri (ön lisans 1. sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte bir üst sınıfa geçme ve 2. sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte henüz mezun olmamış bulunma şartı aranmaktadır.),

- Yurt içinde öğrenimine devam eden yüksek lisans öğrencileri (not ortalaması 4 üzerinden en az 2 veya diğer sistemlerde dengi) ile yurt dışında yüksek lisans/doktora eğitimine devam eden Türk Vatandaşı veya Mavi Kart sahibi öğrenciler başvuru yapabilecektir.