(GÜNCELLEME) PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Sevgili öğrenciler,

Pedagojik formasyon eğitimi yakında başlayacaktır. Pedagojik formasyon eğitimini almak isteyen öğrencilerimizin sayısını belirleyebilmek üzere 2., 3. ve 4. sınıfta öğrenim gören öğrencilerin ekte yer alan "Pedagojik Formasyon Eğitim Talep Formu"nu doldurup "Fen Edebiyat Fakültesi Online İletişim Sistemi"nde yer alan "dosya ekleri" bölümünden yükleyerek göndermeleri gerekmektedir.

Online iletişim sistemine pedagojik formasyon eğitim talep formunu göndermek için son tarih 22 Ekim Pazar günü saat 23.59'a kadardır.

ÖNEMLİ NOT: Daha önce talep formu doldurmadan online iletişim sistemine pedagojik formasyon eğitimi almak istediğini ileten öğrencilerimizin de ekte yer alan talep formunu doldurarak tekrar göndermeleri gerekmektedir.

Pedagojik Formasyon Eğitim Talep Formunu İndirmek İçin Buraya Tıklayınız.

Fen Edebiyat Fakültesi Online İletişim Sistemine Erişmek İçin Buraya Tıklayınız.