ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI I. ULUSAL GENÇ ARAŞTIRMACILAR BİLGİ ŞÖLENİ

Ülkenin farklı üniversitelerinde yüksek lisans ve doktora öğrenimi gören Türkoloji öğrencilerinin bir araya gelip, iletişim kurabilecekleri, entelektüel gelişimlerine katkı sağlayacakları, alanla ilgili güncel çalışma ve sorunların konuşulacağı, öğrencilerin kendi ürünlerini sunabilecekleri, kendilerini sınayabilecekleri bir etkinlikle akademik bilinç oluşturmak hedeflenmektedir. Böylece bilimsel farkındalık yaratmak ve gençleri bilimsel çalışmalar yapmaya teşvik etmek amaçlanmaktadır.

Çağ Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı I. Ulusal Genç Araştırmacılar Bilgi Şöleni 24 Haziran 2022 Cuma günü, çevrim içi olarak düzenlenecektir. Kongre programına ve sitesine aşağıdaki linkten erişilebilir:

Kongre Bilimsel Programı

Kongre Sitesi