“İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümü Öğrencilerini Artistik ve Estetik Vizyon ile Etkili Bir Edebi Çevirmen Olması İçin Teşvik Etme" Yarışması'nın Ön Değerlendirme Sonuçları

BAP Komisyonunun 2022-1-4 proje numaralı ve 2022/3 sayılı kararı ile uygun görülen Bilimsel Araştırma Projesi (BAP) olan "İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümü Öğrencilerini Artistik ve Estetik Vizyon ile Etkili Bir Edebi Çevirmen Olması İçin Teşvik Etme" Yarışması'nın jüri üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Betül Altaş, Prof. Dr. Elmas Şahin, Dr. Öğr. Gör. Fatma Toköz Göktepe, Arş. Gör. Barış Aydın, Kadir Aydemir, Gökçenur Çelebioğlu'nun 07.07.2022 tarihli ön değerlendirmeleri sonucunda 1. turda değerlendirme sonucu başarılı bulunan ve son tur olan 2. tura geçen dört adayın isimleri aşağıda yer almaktadır:

• Rana Sueda Söylemezoğlu
  • Ercan Berke Tağma