Fakültemiz Bünyesinde Açılacak Olan ‘Virtual Worlds ve Marketing & Sustainability’ Seçmeli Dersleri Hakkında Bilgilendirme

Fakültemiz bünyesinde bulunan tüm bölümlerde 3. Sınıf seçmeli dersi olarak ‘Virtual Worlds’ dersi açılmaktadır. Dersler, Second Life 3D Sanal Dünya platformunda inşa edilmiş olan sanal kampüsümüzde işlenmektedir. Virtual Worlds-International Student Project dersi İrlanda’dan Technology University of Dublin ve ABD’den Whole Brain Health organizasyonu ile ortak olarak yürütülecektir.

Ayrıca fakültemiz bünyesindeki Uluslararası Ticaret & Lojistik ve Uluslararası İşletme Yönetimi bölümlerinde 4.sınıf seçmeli dersi olarak Marketing & Sustainability dersi açılmaktadır. Bu ders kapsamında günümüzde önemi gittikçe artan ‘Sürdürülebilirlik’ kavramı ve kavramın ‘Pazarlama’ ile ilişkisi konuları ele alınacaktır. Ders kapsamında sanal kampüsümüze yapılan eklemeler ve yenilikler ile interaktif bir eğitim ortamı sağlanacaktır.

Dersler ile ilgili detaylı bilgilere aşağıdaki afişlerden, ders içerikleri (Syllabus) dosyalarından ve linkteki web sayfamızı inceleyerek erişebilirsiniz.

HOME | Virtual Worlds (virtualworldscaguniversity.com)

MARKETİNG AND SUSTAINABILITY (AFİŞ)

VIRTUAL WORLDS (AFİŞ)

VW ORTAK DERS (AFİŞ)