Mersin Online Kariyer Günleri (6&7 Mayıs 2021) etkinliği kapsamında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Syn. Vahap SEÇER'i ziyaret ettik.

ağ Üniversitesi Kariyer Merkezi olarak diğer paydaş kurumlarımız ile birlikte Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan “Online Kariyer Günleri, Askıda Kariyer Projesi, Kariyer Mersin Bülteni” projelerinin detaylarını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer ile paylaştık.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi koordinasyonunda  Çağ Üniversitesi, Mersin Üniversitesi Toros Üniversitesi Tarsus Üniversitesi, il Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı ve Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK) olarak Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap SEÇER'i ziyaret ederek TÜRKİYE'DE ilk defa yürüteceğimiz Online Kariyer Günleri, Askıda Kariyer Projesi, Kariyer Mersin Bülteni projelerimizi paylaştık...