‘’Digital Liderler KOBİ’lerle Buluşuyor’’ Etkinliğinde Çağ Üniversitesi öğrencileri de konuk olarak yer aldı.

‘’Digital Liderler KOBİ’lerle Buluşuyor’’ Etkinliğinde  Çağ Üniversitesi öğrencileri de konuk olarak yer aldı.

Çağ Üniversitesi ,Kariyer Merkezi organizasyonuyla İşletme-Ekonomi Kulübü , Kariyer Kulübü ve Meslek Yüksek Okulu  öğrencileri olarak katıldığımız programda TÜRKONFED ve Türkiye İş Bankası işbirliği  ile hazırlanmış olan etkinlikte KOBİ’leri dijitalleştirerek daha etkin, hızlı ve verimli çıktılar almak hedeflenmiştir. Günün programına ÇUKUROVA SİFED ev sahipliği yaptı. DİJİTAL LİDERLER KOBİ’lerle buluşuyor da ülkemizin, alanında önde gelen uzmanları çeşitli konuları daha farklı bakış açısıyla değerlendirerek bizlere anlattı. Etkinlikte emeği geçenlere  ve nazik davetlerinden dolayı  Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu 'na teşekkür ederiz.