2023 yılı için kabul edilen sosyal sorumluluk projeleri

1. “Oyuncak üret, kalıcı öğret”,  Neriman Beslem, MYO, (Tamamlandı, Nihai raporu hazır)
  2. "Ortaokul öğrencilerinin yaratıcı drama yöntemi ile ilk yardım becerilerinin geliştirilmesi (Yenice Mahallesi, Tarsus- Mersin) örneklemi”, Rana Rudvan, Ayşe Tazegül, MYO,  (Tamamlandı, Nihai raporu hazır)
  3.  “Kortla tanışma”, Sosam,.......(*)
  4.  “Sağlığım senin elinde”, Hilal Ekim, MYO,  (*)
  5. “Bir ışık, bir nefes”, Dr. Öğr. Üyesi Kahraman Kıral, FEF,
  6. “İklim değişikliği farkındalığı”, Dr. Öğr. Üyesi Sevgi Balkan Şahin, İİBF,
  7. “Meslek atölyeleri”, Sosam,
  8. “Kariyer planlaması”, Sosam,
  9. “El emeği üreten kadınlar için yurt dışı stratejileri,  satış teknikleri eğitimi, ETSY”, Eda Kayhan, MYO, (*)
  10. “Let’s fun with words”, Hülya Ceylan, MYO, L(*)
  11. “Lise öğrencilerine yönelik Metaverse ve sanal gerçeklik eğitimi”, Doç. Dr. Murat Gülmez, İİBF,
  12. “Finans teknoloji- Şubesiz bankacılık, dijital finansal uygulamalar ve sürdürülebilirlik hakkında farkındalık projesi”, Dr. Öğr. Üyesi A. Gökhan Sökmen, İİBF,  (*)
  13. “Üreten kadınlar dijital teknoloji ile buluşuyor”, Dr. Öğr. Üyesi Duygu Gür, İİBF,. (*)
  14. “Atığı sıfırlarım gezegenime sahip çıkarım”, Prof. Dr. Eda Yaşa Özeltürkay,  İİBF, (*)
  15. “Endüstri 4.0 teknolojileri hakkında farkındalık projesi”,  Dr. Öğr. Üyesi Fatih Koç, İİBF,
  16. “Doğal afet sonrası psikososyal destek grupları oluşturulması”, FEF, Prof. Dr. Şükrü Uğuz,  (Tamamlandı, Nihai raporu hazır)
  17. “Engelli bakım merkezinde özel gereksinimli bireylerle çalışan personelin özel gereksinimli bireylere yönelik temel becerilerinin geliştirilmesi”, Elif Gürhan Duran, MYO,     (Tamamlandı, Nihai raporu hazır)
  18. “Çocuğumla kaliteli vakit geçiriyorum”, Neriman Beslem, MYO, (Tamamlandı, Nihai raporu hazır)

(*) Deprem dolayısıyla ertelenen projeler