AMFİ TİYATRO

Üniversitemizin  Akdeniz bölgesinde kurulu olmasının iklim avantajı ile öğretim yılı boyunca  her mevsim etkinliklere ev sahipliği yapan açık hava amfi tiyatro üniversitemiz kampusünün merkezinde bulunmaktadır. Tiyatro, müzik, halk oyunları ve dans topluluklarının  periyodik olarak konser ve sunumlarını sergilemelerine hizmet veren amfi tiyatro profesyonel ses ve ışık sistemine sahiptir.

AMFİ TİYATRO

CEP SİNEMA

CEP SAHNE

ŞENLİK ALANI

Konserler, Bahar Şenlikleri, Yarışmalar, ÇağFest gibi büyük organizasyonların yapıldığı şenlik alanında öğrenciler için şişme oyunlar da mevcuttur.

ŞENLİK ALANI

KULÜP ODALARI

ORMANLIK ALAN

Öğrencilerin rahatça temiz havada oturabilmelerini sağlamak amacıyla oluşturulan alanda ayrıca öğrenci toplulukları; piknik organizasyonları, paintball turnuvaları gibi etkinlikler düzenlemektedirler.

ORMANLIK ALAN

MİHRİ MÜŞFİK SANAT GALERİSİ

Kültür-Saat Kompleksi içinde yer alan Sergi Salonu’nda profesyonel düzende resim, heykel, fotoğraf vb. sergiler öğrencilerle buluşmaktadır.

MİHRİ MÜŞFİK SANAT GALERİSİ

PROF. DR. İLHAN YÜCEL KONFERANS SALONU

Eğitimin, derslerin dışında da bilginin paylaşılabileceği her ortamda sürdüğüne inanan Çağ Üniversitesi, kampüste bulunan ve her türlü konferans, panel, seminer ve kariyer günlerinin düzenlendiği alt yapı ve teknolojiye sahip konferans salonlarına sahiptir. Üniversitemiz, akademik yıl boyunca kendi alanlarında uzmanlaşmış bilim adamları, iş adamları, resmi kurum ve özel sektör yöneticilerinin periyodik olarak öğrencilerimize yönelik sunumlarına olanak sağlayarak derslerde aldıkları teorik bilgileri  iş yaşamına daha yetkin hazırlanmaları amacı ile uygulama bilgilerine de ulaşmalarını sağlamaktadır.

PROF. DR. İLHAN YÜCEL KONFERANS SALONU

ARTÖLYE

DANS SALONU

MÜZİK ODASI

TİYATRO SALONU

Sahne sanatlarını, öğrencilerimize sunma amaçlı hizmet veren Tiyatro Salonumuz bir yandan Tiyatro Kulübüne bağlı toplulukların çalışmalarını sürdürmeleri ve oyunlarını sergilemeleri için hizmet veren bir yandan da bölgesel ve ulusal bazdaki tiyatro topluluklarının oyunlarını sergilediği önemli bir sanat merkezidir. Ayrıca imza, söyleşi ve kitap günlerinin de yapıldığı Çağ Sahnesi, yıl boyunca tanınmış yazar ve şairlerin öğrencilerimizle buluşmasına ev sahipliği yapmaktadır.

TİYATRO SALONU