Uzaktan Eğitim Hakkında Bilgilendirme

Sevgili Hocalarım ve Sevgili Öğrencilerim!

Bilindiği üzere, 2019-2020 Bahar Dönemi kalan zaman için hem sınavlar hem de dersler sadece uzaktan eğitim yolu ile yapılacaktır.

Bu dönem için yapılacak uygulamalar ile ilgili şimdilik aşağıdaki program izlenecek. İlerleyen zamanlarda tüm bilgi ve duyurular sizlerle paylaşılacaktır.

1) Bu hafta (23-27) Mart 2020 Çağ Üniversite’sinin Uzaktan Eğitim Portalına girin ve sayfanızı oluşturun. https://www.cag.edu.tr/tr/bilgi-islem-mudurlugu

2) Gelecek hafta  (30 Mart – 3 Nisan 2020) Haftalık Ders Programındaki gün ve saatte öğrencilerinizle ve hocalarınızla deneme oturumları gerçekleştirin.

3) Yapılmayan ara sınavlar için Ara Sınav Programındaki 6-10 Nisan 2020 tarihlerindeki gün ve saatte Uzaktan Eğitim Portalı üzerinden sınavınızı verin. Sınavlar hocaların tercih ve olanaklarına ve de öğrenci  taleplerini de dikkate alarak klasik, test, ödev ve diğer şekillerde yapılabilir.

4) E-postalarınız ve cep telefonlarınız açık olsun ve her türlü olanaktan yararlanarak aranızda sıkı bir iletişim kurun. MYO Web sayfasındaki duyuruları takip edin.

5) Sevgili öğrencilerim: Lütfen email adreslerinizi ve cep telefonlarınızı kontrol edin ve sistemde güncelleyiniz.

6) Sorularınızı hocalarınıza ve MYO Müdürlüğüne bildiriniz.

7) Kendinizi strese sokmayın, her işin başı sağlık, aşılmayacak sorun yoktur, birbirinize destek olun. Karşılaştığımız bu kaotik durumu dijital yeteneklerimizi geliştirmek için bir fırsat olarak görün.

Sağlıklı Günler ve Başarılar Diliyorum.

Prof. Dr. İlhan ÖZTÜRK

Meslek Yüksekokulu Müdürü