Meslek Yüksek Okulu Anketleri

ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEK OKULU 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Son Sınıf Öğrenci Çıkış Anket Formu

Bu anket formu, Çağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Programlarını geliştirmek amacıyla hazırlanmıştır. Siz yeni mezun adayı öğrencilerimizin görüşleri programımızın daha iyi bir düzeye gelmesi için önemlidir. Programın geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla oluşturulacak olan raporlar,  farklı amaçlar için kullanılmayacaktır.  Yardımlarınız için teşekkürler.

ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEK OKULU ÖĞRETİM ÜYESİ VE DERS DEĞERLENDİRME FORMU

Sevgili Öğrenciler, Öğretim Elemanı ve Ders Değerlendirme Anketi, Üniversitemizde eğitim ve öğretimin kalitesini yükseltmek amacıyla yürütülen değerlendirme çalışmalarının önemli bir parçasıdır. Ankette yer alan maddelere vereceğiniz samimi ve içten cevaplar, sizlere daha nitelikli eğitim-öğretim hizmeti sunmamıza yardımcı olacaktır. Lütfen, tüm soruları özenle cevaplayınız. Değerli katkılarınız için teşekkür ederiz.

ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ 2020-2021 ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ

Bu anket kalite geliştirme süreçlerinde kullanmak üzere öğrencilerimizin görüş ve düşüncelerini öğrenmek amacıyla geliştirilmiştir. Ankette kimlik bilgileriniz gerekli değildir ve kişisel mahremiyetin korunması esastır. Lütfen anketteki her maddeyi dikkatlice okuyup değerlendiriniz. Katkılarınız için teşekkür ederiz.