2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ders Kaydı ve Kayıt Yenileme İşlemleri

Kıymetli Öğrencilerimiz,

         2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı öğrenci ders kayıtları 07.02.2022-11.02.2022 tarihleri arasında, https://ubs.cag.edu.tr/ adresi üzerinden online olarak yapılacaktır. Kayıtlar, işlem sırası aşağıda belirtildiği şekilde tarafınızdan gerçekleştirilecektir.

  1. Tam burslu öğrenciler ders kayıtlarını doğrudan yapabileceklerdir. Üniversitemiz programlarında indirimli veya ücretli olarak okuyan kayıtlı öğrencilerimiz ise öncelikle öğrenim ücreti ilk taksitini https://www.cag.edu.tr/tr/mali-isler-mudurlugu-ucretler sayfamızdan öğrenip ilgili hesaba yatıracaklar, bu işlemi takiben Mali İşler Dairesi Başkanlığı’nca kendilerine mali onay verilecektir. Kayıt ekranı sadece mali onay almış ve tam burslu öğrenciler için açık olacaktır.
  2. Kayıt için öğrencilerimiz sisteme kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yapacaklar. Öğrencimiz tam burslu değil ve mali onay almamış ise ekrana, “İlk taksitinizi yatırdıktan sonra mali onay ile sisteme giriş yapabilirsiniz” uyarısı gelecektir.
  3. Öğrencilerimiz ders kayıt ekranından alacakları dersleri ve grup varsa grubunu seçip kontrollerini yaptıktan sonra “danışman onayına gönder” işlemini yapacaklar.
  4. Danışman, sayfasına düşen öğrencilerin derslerini inceledikten sonra öğrencinin seçtiği derslerin uygun olduğuna karar verdikten sonra kaydı tamamlayacak.
  5. Ders kaydı tamamlanan öğrencilerimiz kayıtlandıkları dersleri kontrol etmekle yükümlüdür.

                                                                                                                                                                                                                                 

 

 Çağ Üniversitesi Rektörlüğü