Engelli Öğrenci Birimi Duyuruları

12.01.2024 Erasmus Öğrenim Hareketliliği Kapsamında Engelli Öğrencilerimize Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirilecek
11.07.2023 Kabul edilen Sosyal Sorumluluk Projemiz Öğr. Gör. Elif GÜRHAN DURAN tarafından verilen "Özel Engelli Bakım Merkezi Mevzuatı" adlı seminer ile tamamlanmıştır.
21.06.2023 Engelli Birim Koordinatörlüğü ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde "Staj Yönergemiz ve Staj Hazırlama Semineri" gerçekleştirilmiştir
21.06.2023 Kabul edilen Sosyal Sorumluluk Projemiz kapsamında " Toplumsal Cinsiyet Eşitliği" adlı seminer Öğr. Gör. Emine SARAÇ tarafından verilmiştir.
25.05.2023 Kabul edilen Sosyal Sorumluluk Projemiz kapsamında " Etkili İletişim, Beden Dili ve İlişkiler" adlı seminer Doç. Dr. Mustafa KALE tarafından verilmiştir.
14.05.2023 Kabul edilen Sosyal Sorumluluk Projemiz kapsamında " Mahremiyet ve Etik" adlı seminer Öğr. Gör. Oğuzhan ÇAVUŞOĞLU tarafından verilmiştir.
25.04.2023 Kabul edilen Sosyal Sorumluluk Projemiz kapsamında " Boğulma ve Zehirlenmelerde İlk Yardım" adlı seminer Öğr. Gör. Ayşe TAZEGÜL tarafından verilmiştir.
18.04.2023 Kabul edilen Sosyal Sorumluluk Projemiz kapsamında " Etkili İletişim ve Eğiticinin Eğitimi" adlı ilk seminer Prof.Dr. Eda YAŞA ÖZELTÜRKAY tarafından verilmiştir.