Eğiticinin Eğitimi Programı 20-29 Temmuz Tarihlerinde Gerçekleştirilmiştir.

Çağ Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin düzenlemiş olduğu "Eğiticinin Eğitimi Sertifika Programı" 20-29 Temmuz 2020 tarihlerinde üç modül halinde tamamlanmıştır. Uygulamalı modüller içeren bu eğitim kapsamında;

• Uzaktan eğitim sistemi kullanımı
  • Ders içerik tasarımı
  • Aktivite yönetimi
  • Zoom cloud meeting kullanımı
  • TersYüz eğitim modeli ve alan uygulamaları
  • Rubric alan uygulama çalışmaları
  • Web 2 araçları ve kullanımı
  • Alternatif değerlendirme yöntemleri
  • Moodle üzerinde farklı sınav türlerinin tasarımı

konularına ağırlık verilmiştir. Eğitim süreçlerinde yapılan uygulamaların desteklenmesine yönelik olarak, ilerleyen zamanda destekleyici eğitimlerin tekrarlanacağı ÇUZEM tarafından belirtilmiştir. Eğiticinin Eğitimi Programına verdikleri değerli katkılar için; Şehnaz Şahinkarakaş, Taylan Tutkunca, Fatma Toköz Göktepe, Saadet Sağtaş, Betül Altaş, Semiha Gürsoy, Senem Zaimoğlu, Gürcan Demiroğları, Aysun Dağtaş, Nazlı Çalışkan, Tolga Çay, Tuğçe Yabancı, Seden Tuyan ve katılım sağlayan tüm akademisyenlerimize teşekkür ederiz. Katılımcı listelerine göre sertifika almaya hak kazananların listesi ayrıca duyurulacaktır.

---Çağ Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi---