Dr. Öğr. Üyemiz Selen Yılmaz "Ticaret Hukuku Sempozyumu"nda, "Anonim Şirketlerde Yönetim Kurulunun İşletme Konusu Dışında Kalan İşlemler Nedeniyle Sorumluluğu" başlıklı bildirisini sundu.

Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Selen Yılmaz 27 Nisan 2018 tarihinde Altınbaş Üniversitesi' nin düzenlediği "Ticaret Hukuku Sempozyumu" na katıldı. "Şirketler Hukukunda Yöneticilerin Sorumluluğu" başlığını taşıyan sempozyuma öğretim üyemiz "Anonim Şirketlerde Yönetim Kurulunun İşletme Konusu Dışında Kalan İşlemler Nedeniyle Sorumluluğu" bildirisiyle katkıda bulundu.