Ders Programı Değişikliği Hk.

Sevgili Öğrenciler;

2021-2022 eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programı 03 Ekim 2021 tarihinde yayınlanmış ve uygulamaya başlanmıştı. Üç günlük uygulamada bazı derslerin aynı dersliklere planlandığı, uzaktan yapılan bazı derslerin zamanlarının uygun olmadığı anlaşılmıştır.

Bu sorunların giderilmesi için; uzaktan yapılan 2. Sınıf Pro Eng. III dersi ile 3. Sınıf Eşya Hukuku dersinin saat/günleri değiştirilmiş, buna bağlı olarak 3. Sınıf Yönetsel Yargı dersinin de gün ve saati değiştirilmiştir. Ayrıca bazı derslerin saat ve dersliklerinde değişiklikler yapılmıştır.

Bu değişikliklerin ders kayıtlarına etkisi olmayacaktır, danışmanlardan talepte bulunulmayacaktır.

Yeni duruma göre Hukuk Fakültesi Güz Dönemi Ders Programı için TIKLAYINIZ.

Öğrencilerin yeni Programı incelemelerini ve dersleri buna göre takip etmelerini rica ederim.

Prof. Dr. Yücel Ertekin

Dekan