Depremden Etkilenen Öğrencilerimiz İçin Planlanan Bütünleme Sınavları Hk. (ÖNEMLİ!)

Kıymetli öğrencilerimiz,

-Depremden etkilenen ve bu nedenle 23.02.2023- 04.03.2023 tarihleri arasında yapılan bütünleme sınavlarına katılamayan öğrencilerimizin bütünleme sınavları 3-7 Nisan 2023 tarihleri arasında online (çevrimiçi) olarak yapılacaktır.

-3-7 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılacak bütünleme sınavlarına katılmak isteyen öğrencilerimizin başvurularını online iletişim sistemi üzerinden fakültemize göndermeleri gerekmektedir. (Hukuk Fakültesi Online İletişim Sistemine Ulaşmak için Tıklayınız.)

- Bu sınavlara, OHAL kapsamındaki illerde birinci derece yakını vefat eden veya birinci derece yakınlarının ikamet ettikleri konutları yıkılan veya hasar gören öğrenciler katılabileceklerdir.

-Başvuru dilekçesinde ilgili koşullarının sağlandığını gösteren bilgilere yer verilmelidir. Mümkün olursa bu hususta belge eklenmelidir.

-23.02.2023-04.03.2023 tarihleri arasında yapılan bütünleme sınavlarına katılan öğrencilerimiz 3-7 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılacak olan bütünleme sınavlarına katılamayacaklardır.

Sınavlara katılacak öğrencilerimize başarılar dileriz.

Hukuk Fakültesi Dekanlığı