Üniversitemiz Hazırlık Okulu CPD (Continuous Professional Development Unit) Birimi Tarafından Hizmet İçi Eğitim Programlarının Sonuncusu Gerçekleştirildi.

2017 2018 eğitim-öğretim yılının sonunda, Üniversitemiz Hazırlık Okulu CPD (Continuous Professional Development Unit) Birimi tarafından yıl boyunca verilen hizmet içi eğitim programlarının sonuncusu gerçekleştirildi. Üniversitemiz Hazırlık Okulu akademisyenlerine verilen eğitimde, yeni eğitim-öğretim yılı için planlamalar yapılarak, İngilizce eğitiminin daha kaliteli hale getirilmesi için bilgi alışverişinde bulunuldu.