Psikoloji Kulübümüz “Çizginin Dışındakiler” temalı 6. Psikoloji Günleri’ni gerçekleştirdi.

Psikoloji Kulübümüz “Çizginin Dışındakiler” temalı 6. Psikoloji Günleri’ni 5-6 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirdi. Öğr. Gör. Anjelika ŞİMŞEK “Psikanaliz ve Örgüt”, Uzm. Psk. Damla KANKAYA “EMDR”, Psk. Zeynep YAZICI “Psiko-onkoloji”, Dr. Ozan Emre TİNGAZ “Parlayan Bir Yıldız: Egzersiz ve Spor Psikolojisi”, Uzm. Psk. Rodin AĞAOĞLU “Psikopolitik Çerçeveden Toplum ve Ruh Sağlığı” konulu konuşmalarında değerli bilgilerini öğrencilerimizle paylaştılar. Eğitim seminerlerinden sonra devam eden atölye çalışmalarında ise mezunumuz Psk. Aylin GÜLERYÜZ “Göç, Mültecilik ve Travma” konusunu işlerken Psk. Fatma Adalet ŞAHİN ve Melike DUT “Travmanın Öteki Yüzü: Cinsiyet Ayrımcılığı”, Uzm Psk. Damla Kankaya “EMDR ve Kullanımı” konularını işlediler. Öğr. Gör. Anjelika ŞİMŞEK “Psikanaliz ve Örgüt”, Uzm. Psk. Damla KANKAYA “EMDR”, Psk. Zeynep YAZICI “Psiko-onkoloji”, Dr. Ozan Emre TİNGAZ “Parlayan Bir Yıldız: Egzersiz ve Spor Psikolojisi”, Uzm. Psk. Rodin AĞAOĞLU “Psikopolitik Çerçeveden Toplum ve Ruh Sağlığı” konulu konuşmalarında değerli bilgilerini öğrencilerimizle paylaştılar. Eğitim seminerlerinden sonra devam eden atölye çalışmalarında ise mezunumuz Psk. Aylin GÜLERYÜZ “Göç, Mültecilik ve Travma” konusunu işlerken Psk. Fatma Adalet ŞAHİN ve Melike DUT “Travmanın Öteki Yüzü: Cinsiyet Ayrımcılığı”, Uzm Psk. Damla Kankaya “EMDR ve Kullanımı” konularını işlediler.