Özel gereksinimli bireylerle çalışan personele yönelik temel beceri eğitimlerini kapsayan Projemiz Temmuz 2023’te tamamlandı.

Çağ Üniversitesi Sosyal Sorumluluk ve Araştırma Merkezi olarak özel gereksinimli bireylerle çalışan personele yönelik temel beceri eğitimlerini kapsayan projemiz Temmuz 2023’te tamamlanmıştır. Proje kapsamında Arsoy Engelli Bakım Merkezi’nde görev yapmakta olan aralarında Üniversitemiz mezunlarının da bulunduğu sağlık, bakım ve sosyal servis personeline yönelik; etkili iletişim, boğulma ve zehirlenmelerde ilk yardım, mahremiyet ve etik, beden dili ve ilişkiler, toplumsal cinsiyet eşitliği ve özel engelli bakım mevzuatı konularında eğitim verilmiştir. Tamamlanan eğitim sonrası, Rektörümüz Prof. Dr. Ünal AY, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Şenol KANDEMİR, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Eda YAŞA ÖZELTÜRKAY ve Engelli Öğrenci Birim Sorumlumuz Öğr. Gör. Elif GÜRHAN DURAN ile birlikte Arsoy Engelli Bakım Merkezi’ne bir kurum ziyareti gerçekleştirilerek eğitime katılan 38 katılımcıya sertifikaları verilmiştir.