Lütfi BAYBOĞAN: "Kaliteden Hiçbir Zaman Ödün Vermeyeceğiz"

Çağ Üniversitesi 1000 Öğrenci Mezun etmenin gururunu yaşıyor

Çağ Üniversitesi bu yıl yine görkemli bir mezuniyet törenine ev sahipliği yaptı. Bin öğrenci mezun etmenin haklı gururunun yaşandığı gecede, Bayboğan Eğitim Vakfı ve Çağ Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Lütfi Musa BAYBOĞAN yaptığı açıklamada ‘Çağ Üniversitesi’nde hiçbir zaman kaliteden taviz vermedik, çıtayı her zaman olabildiğince yukarıda tutmaya çalışıyoruz. Bunun yanı sıra, teknolojinin getirdiği tüm imkanlardan yararlanarak uluslararası düzeyde hem Çağ Üniversitesi’nde, hem de Çağ Koleji’nde öğrenciler yetiştirmekteyiz. Bölgemizde artık, uluslararası çapta eğitim almayı çok meşakkatli ve çok yüksek maliyetli büyük bir problem olmaktan çıkardık. Çağ Üniversitesi’ni çok yakın bir zaman içinde Avrupa’daki özel üniversiteler arasında ilk 100’e sokacağız’ dedi.

Açılış konuşmasını yapan Rektör Prof.Dr.Ünal AY ise yaptığı konuşmada “Öğrencisi, öğretim üyesi ve tüm mensupları ile bir bütün oluşturan Çağ Üniversitesi, yüksek düzeyli eğitim-öğretim verme tutkusu içinde olup, adına yakışır bir şekilde, çağdaş eğitim anlayışını esas alarak, gelişmiş batı üniversite standartlarından asla   ödün vermeksizin, bu amaca ulaşmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamaktadır” dedi.

Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Doktora Programı Mezunları Veli KÖROĞLU, Onur Başar ÖZBOZKURT ve İlknur ÖZTÜRK’e diplomalarını, Bayboğan Eğitim Vakfı ve Çağ Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Lütfi Musa BAYBOĞAN verdi.

Mütevelli Heyet Başkan Vekili Prof.Dr.Yener GÜLMEZ ise İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Programı Birincisi Zeynep Ece DOĞAN, İngiliz Dili Eğitimi Programı Birincisi Nazlı ÇALIŞKAN, Psikoloji Programı Birincisi İbrahim İNAN, Kamu Hukuku Programı Birincisi Halil Murat FINDIK, Özel Hukuk Programı Birincisi Başak KARMUTOĞLU’na ödüllerini ve diplomalarını verdi.

İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Programı İkincisi Hazal GÖRÜR Üçüncüsü Emre Kadir ÖZEKENCİ, İngiliz Dili Eğitimi Programı İkincisi Sevim KUTLUTÜRK, Üçüncüsü  Ezgi ASLAN, Psikoloji Programı İkincisi Emine KURU, Üçüncüsü Pınar Özgüven DUMAN, Kamu Hukuku Programı İkincisi Asya ERDOĞMUŞ, Üçüncüsü Gülden Deniz TOKMAK,  Özel Hukuk Programı İkincisi Dilara ÇIPLAK, Üçüncüsü Ayşegül KARŞIKARA, İkincisi Hazal GÖRÜR, Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Birincisi Ebru ŞAHİN, İkincisi Dilara USLU, Üçüncüsü Hazel HALICI, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü  Birincisi Yeliz KAYAS, İkincisi Büşra KÖYLÜ, Üçüncüsü Nesligül KURUCU, İngilizce Öğretmenliği Birincisi  Pırıl BİLİCİ, İkincisi Ali Tugay AŞKIN, Üçüncüsü Merih EKİCİ, Matematik-Bilgisayar Bölümü birincisi Aişe Nur AĞBA, ikincisi Yakup GÖK, üçüncüsü Neslihan SEMİZ, Meslek Yüksekokulu Adalet Programı Birincisi Semra YABA, İkincisi Ömer ARSLANTAŞ, üçüncüsü Muhammet Türker YILMAZ, Dış Ticaret Programı Birincisi Ali Berkan BİNİCİ , İkincisi  Hasan ÇELİK ,Üçüncüsü Fatma ÖZENEL Bankacılık ve Sigortacılık Programı Birincisi Eda BONCUKÇU, İkincisi Zilan AYDIN, Üçüncüsü Sultan EKLER,  Halkla İlişkiler Programı Birincisi  Gamze GEMİCİ, İkincisi Tarkan ÇABUK, Üçüncüsü Canan AKGEYİK, Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı Birincisi Burcu ŞENGÜL, İkincisi Elif GENÇ, Üçüncüsü Hatice YETER,   Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Programı Birincisi Nuşin EKİCİ, İkincisi Fatoş VERDİ, Üçüncüsü Kübra ÖZDEMİR, Hukuk Fakültesi Bölüm Birincisi Tuğba ÇINAR, İkincisi Pınar Melisa ZÖHRE, Üçüncüsü Selin  SADİ, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İşletme Bölümü Birincisi Ecem Şebnem ŞİMŞEK, İkincisi Dicle ÇAKIROĞLU ,Üçüncüsü Dila ERDURAK, Uluslararası İlişkiler Bölümü  Birincisi Gözde KAYAR, İkincisi Merve DOĞAN, Üçüncüsü Neslihan GÜNDOĞDU, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü  Birincisi Aysel ULUGÜNER, İkincisi Ecem GÜLDAL, Üçüncüsü Meryem ŞAHİN ve Pırıl TURHAN, Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölümü Birincisi Bensu SERPİN, İkincisi Buket Sevim FİLİK ,Üçüncüsü Seray ÖZKAN,Turizm İşletmeciliği Birincisi Mehmet GÜDER İkincisi Akif AKKUŞ ve Üçüncüsü Kubilay Can ERTÜRK ise diplomalarını ve ödüllerini Çağ Üniversitesi Rektörü Ünal AY, Rektör Danışmanı Prof.Dr.Çetin BEDESTENCİ ve Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Fikri AKDENİZ’den aldılar.

Öğrencilerin kep fırlatmalarının ardından tören sona erdi.