Kalite güvencesi çalışmaları kapsamında Çukurova Üniversitesini ziyaret ettik

Çağ Üniversitesi Kalite Komisyonu Üyelerimiz; Genel Sekreter Doç. Dr. Şenol KANDEMİR, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Eda YAŞA ÖZELTÜRKAY, Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Taylan TUTKUNCA ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Personelimiz Yazılım Geliştirme ve Sistem Yöneticisi Öğr. Gör.  Osman Doğuş GÜLGÜN, Çukurova Üniversitesi Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigâr YARPUZ BOZDOĞAN’ı 26 Temmuz 2023 tarihinde ziyaret ederek yükseköğretim kalite süreçleri ve Kalite Yönetim Bilgi Sistemi (KYBS) hakkında görüş alışverişinde bulunmuşlardır.

Prof. Dr. Eda YAŞA ÖZELTÜRKAY, Dr. Öğr. Üyesi Taylan TUTKUNCA ve Öğr. Gör.  Osman Doğuş GÜLGÜN’ den oluşan çalışma ekibimiz, 1 Ağustos 2023 tarihinde Çukurova Üniversitesi Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Nigâr YARPUZ BOZDOĞAN, Çukurova Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Ramazan YAZGAN ve Çukurova Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı personeli Harun GÜLEN’i ziyaret ederek, Çukurova Üniversitesi Kalite Yönetim Bilgi Sistemi  (KYBS) programı ve uygulaması hakkında bilgi almışlardır.