ESN ÇAĞ'dan Bir İlk

ESN ÇAĞ’IN düzenlediği ve Türkiye’deki bir çok üniversiteyi ağırladığı ESN 101 Akdeniz bölgesinde ilk defa üniversitemizin ev sahipliğinde 7-8 Aralık tarihlerinde gerçekleşti.
Etkinlik süresince ESN Türkiye & ESN International’ın yapısı ve nasıl işlediği konu alındı. Yönetim Kurulu, Komiteler, Projeler, Hedefler tanıtıldı. Toplantının amacı Akdeniz bölgesindeki üniversitelerin ESN şubelerinin üyelerini bilgilendirmek ve eğitmekti. ESN’in rolü, ESN tarihi, etkinlik planlaması, sosyal medya ve web sitesi yönetimi konusunda workshoplar düzenlendi. 7-8 Aralık tarihleri arasında gerçekleşti. ESN 101; ESN Türkiye Yönetim Kurulu, Çukurova Üniversitesi, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi katılımları ile gerçekleşti.