Çağ Üniversitesi Öğrencileri, VWEC Student Challenge Yarışmasında Birinciliği Kazandı!

Doç.Dr. Murat Gülmez tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin 3. Sınıf öğrencilerine seçmeli ders olarak verilen Virtual Worlds-ISP kapsamında öğrencilerimiz uluslararası bir yarışmaya katılmıştır.

Öğrencilerimiz, dünyanın farklı ülkelerinden gelen birçok üniversite öğrencilerinin de yer aldığı “VWEC (Virtual Worlds Education Consortium) Student Challenge Yarışması”nda başarı elde etmişlerdir. Fakültemizden katılan "Silver Takım" adlı ekip (Çağla Solak, Berivan Pektaş ve Anna Canatan), birincilik ödülüne layık görülmüştür. Aynı zamanda, “Yellow Takım” (Nilsu Özsaç, Nisa Yücel,  Tuqa Jawad) most authentic ödülünü alırken, “Purple Takım” (Övünç Çelik, İlayda Buse Yamaç, Layla Hossoun, Isabel Ceka) best presentation ödülünü kazanmıştır.