ÇAĞ  HUKUK  TÜRKİYE  BİRİNCİSİ

ELSA (Avrupa Genç Hukukçular Derneği) İzmir Şubesi tarafından düzenlenen “Prof.Dr.Hakan Pekcanıtez I. Kurgusal Duruşma Yarışması”nda, Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Türkiye birincisi  oldu.
    Devlet ve Vakıf Üniversitelerinin Hukuk Fakültesi öğrencilerinden oluşan 35 takımın katıldığı yazılı (dilekçe) ve sözlü aşamalardan oluşan yarışmaya, katılan takımlarımız dereceyle döndüler.
    Yarışmanın sözlü aşamasında, Arş.Gör.Özge Demirdelen önderliğinde yarışmaya hazırlanan,  Süheyla Şişman, Mustafa Aslan Çelik, Abdulvahap Tatlı  ve Mehmet Onur Altunay’dan oluşan takımımız Türkiye birincisi olurken,  Takım Çalıştırıcıları  Dr.Öğr.Üyesi Selen Serder ve  Öğr. Gör. Tuğçe Arslanpınar önderliğinde yarışmaya hazırlanan,  İlayda Lara Sapmaz , Yusuf Karaağaç  , Anıl Güzey , Özge Pehlivan  ve Merve Beyhan’dan oluşan takımımız ise Türkiye üçüncüsü oldu. Takımlarımız aynı zamanda en iyi davacı dilekçesi ile en iyi davalı dilekçesi ödüllerini de alarak önemli bir başarıya daha imza attılar.