5 Kıtada 100 Üniversiteyle & Kuruluşla İşbirliği

Dünya dillerinde eğitim veren ÇAĞ'da, 5 kıtada 100’ün üzerinde üniversite ve kuruluşla  işbirliği

Uluslararası iletişim aracı olarak işlev gören İngilizce dilinde eğitim veren Çağ Üniversitesi, bunun yanında İspanyolca, Almanca, Fransızca, Çince, Rusça vb. gibi dünya dillerini de öğrencilerinin talepleri doğrultusunda ikinci dil olarak veriyor. Profesyonel iş yaşamda yükselmede ve iş bulmada önemli olan İngilizce’nin yanında ikinci bir dilin de öğretiliyor olması, mezunlarının kariyer basamaklarını daha hızlı çıkmalarında önemli bir rol oynuyor. 
Bölgede diploması "Avrupa’dan Onaylı” ve “Mükemmeliyet Ödüllü” ilk üniversite olma özelliğine sahip, 100’ün üzerinde seçkin üniversite ve kuruluşla anlaşması bulunan Çağ Üniversitesi, değişim programlarıyla da öğrencilerine dünyanın kapılarını açıyor. Böylelikle aldıkları uluslararası eğitim sayesinde Çağ Üniversitesi mezunları, değişen iş dünyası koşullarına uyum sağlayabilecek eğitim almış, üstün niteliklere sahip gençler olarak çalışma hayatındaki yerlerini alıyorlar. 
Çağ Üniversitesi kurulduğundan beri dünyanın önde gelen üniversiteleri ile iş birliği içerisinde olmakla birlikte, sahip olduğu yerli ve yabancı seçkin öğretim üyesi kadrosuyla da uluslararası düzeye erişmiş durumda. Bu yönüyle de en çok tercih edilen Vakıf Üniversiteleri’nden biri. 
Dünya standartlarında 500.000 m2 görkemli ve güvenli bir kampusa sahip olan Çağ Üniversitesi’nde ayrıca, kütüphane, sinema salonu, tiyatro salonu, amfi tiyatro, basketbol, voleybol, futbol sahaları, tenis kortları, planeteryum ( gözlemevi), müzik ve dans salonları, orman yürüyüş alanları, Uluslararası zincir kafeteryalar ve restaurantlar öğrencilerin hizmetine sunulmakta.