YAZ OKULU HAKKINDA DUYURU

Yaz Öğretimi ile ilgili olarak öğrencilerimize 05.06.2020 tarihinde aşağıdaki hususlar duyurulmuştu.

“08 Haziran 2020 – 24 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılması planlanan yaz okulu öğretiminin, 2020 yılı Ağustos ayının ilk haftasında değerlendirmeye alınacağından, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı yaz dönemiyle sınırlı kalmak kaydıyla yaz okulunda ders almak isteyen Çağ Üniversitesi öğrencilerinin kayıtlı oldukları Fakülte ve Yüksekokullarından ders kredisi ve içeriği hakkında onay almak koşuluyla Haziran ve Temmuz ayları içerisinde yurt içi üniversitelerde açılacak yaz okullarına müracaat edebilmelerine karar verilmiştir.”

Bu duyuru kapsamında, Üniversitemizce yapılan değerlendirme sonucunda,

• 4-6 Ağustos tarihleri arasında yaz öğretimi başvurularının alınmasına,
  • Pandemi şartları nedeniyle bu yaz öğretiminde, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar dönemlerinde ders kaydı yapılmış ve devam zorunluluğu yerine getirilmiş dersler için başvuru yapılabilmesine karar verilmiştir.

Başvuru için; Ek’te bulunan Yaz Okulu Başvuru Formu doldurulacak ve Fakülte/Yüksekokulun e-mail adresine gönderilecektir. Başvuruların Fakülte/Yüksekokullarca incelenmesi sonucunda, başvurusu olumlu bulunan öğrencilere durum mail olarak bildirilecektir.

Yaz öğretimi ile ilgili olarak yapılan başvurular 07 Ağustos 2020 tarihinde “Yaz Okulu Koordinasyon Kurulu” tarafından incelenip sonuçlandırılacaktır.

Fakülte ve Yüksekokulların E-Mail Adresleri

Hukuk Fakültesi: hukukfakultesi@cag.edu.tr

İİBF: iibf@cag.edu.tr

MYO: myo@cag.edu.tr

Fen Edebiyat Fakültesi: fef@cag.edu.tr

Yabancı Diller Yüksek Okulu: yadyo@cag.edu.tr

Fakülte ve Meslek Yüksekokulu için başvuru formu

Yabancı Diller Yüksekokulu için başvuru formu için buradan ulaşabilirsiniz.