Güz Dönemi Bütünleme Sınavları ve Bahar Dönemi Hk.

Kıymetli Öğrencilerimiz,

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremler nedeniyle ara verilen eğitim öğretim faaliyetlerimiz ile ilgili olarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının basın açıklamaları ve Üniversitemiz Senatosunun aldığı kararlar (ön lisans ve lisans programlarımız için) doğrultusunda,

• 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi, 27 Şubat 2023 tarihinde başlayacaktır. Derslerimiz, çevrimiçi (online) olarak yapılacaktır. Bu konu ile ilgili olarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından, Nisan Ayı başında yeniden bir değerlendirme yapılacağı ifade edilmiştir.
  • 2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi Bütünleme Sınavları, 23 Şubat-4 Mart 2023 tarihleri arasında çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirilecek olup, bütünleme sınavlarının hangi tarih ve saatlerde yapılacağı akademik birimlerce belirlenip ilan edilecektir. Deprem nedeniyle bütünleme sınavlarına katılamayacak tüm öğrencilerimize bu süreçte Üniversitemiz tarafından azami kolaylık sağlanacaktır.
  • 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ders Kayıtları ve Ders Ekleme Çıkarma İşlemleri, Öğrenci Otomasyon Sistemi üzerinden 22 Şubat-11 Mart 2023 tarihleri arasında yapılabilecektir.
  • Bir üst döneme geçmeleri bütünleme sınav sonuçlarına bağlı olan öğrencilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için, bütünleme sınav sonuçları açıklandıktan sonra ders kaydı yaptırmaları önemle tavsiye olunur. Depremden etkilenen bölgelerimizde yaşayan öğrencilerimize, başvuru yapmaları halinde ders kaydı yenileme tarihleri ile ilgili olarak gerekli bütün kolaylık sağlanacaktır.

Güncellenen yeni akademik takvimimiz ilerleyen tarihlerde Üniversitemiz Web Sayfasından yayımlanacaktır.

Çağ Üniversitesi Rektörlüğü