Erasmus KA107 Uluslararası Kredi Hareketliliği Öğrenci Öğrenim Başvuru Sonuçları

- Asil Listede ismi bulunan ancak Erasmus Hareketliliği hakkından feragat etmek isteyen öğrencilerin 15.11.2021 tarihine kadar Uluslararası Ofis Başkanlığı'na yazılmış feragat dilekçelerini erasmus@cag.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

- Hareketliliğe seçildiği hâlde süresinde feragat bildiriminde bulunmaksızın hareketliliğe katılmayan öğrencilere tekrar Erasmus’a başvurmaları halinde -10 puan uygulanacaktır.

- Bu başvuruların değerlendirilmesi ve nihai karar verme aşamasında, değerlendirmeyi yapan personel ile başvuru sahipleri arasında değerlendirmeyi
yapan personelin tarafsızlığını etkileyebilecek herhangi bir kişisel ilişki bulunmamaktadır. Karar, tarafsızlık ve şeffaflık kurallarına uygun bir şekilde
verilmiştir.

Sonuçlar için TIKLAYINIZ.