ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME VE DERS KAYITLANMA İŞLEMLERİ

Önlisans ve lisans öğrencilerimiz için 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi “Ders Kaydı ve Kayıt Yenileme” işlemleri https://ubs.cag.edu.tr/ adresi üzerinden    3-7 Şubat 2021 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır. Kayıtlar, işlem sırası aşağıda belirtildiği şekilde tarafınızdan gerçekleştirilecektir.

1. Öğrencilerimizin ders kaydı yapabilmeleri için mali yükümlülüklerini zamanında yerine getirmiş olmaları gerekmektedir.

2.Kayıt için öğrencilerimiz sisteme kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yapacaklardır.

3.Öğrencimiz ders kayıt ekranından alacağı dersleri ve (varsa) grubunu seçip kontrollerini yaptıktan sonra “Danışman Onayına Gönder” işlemini yapacaktır.

4.Danışman, öğrenci tarafından gönderilen ders kaydını inceledikten sonra öğrencinin seçtiği dersler doğru ise kaydı onaylayacaktır. Öğrencinin seçtiği dersler doğru değilse, sebebini de yazmak suretiyle ders kaydını öğrenciye geri gönderecektir. Öğrenci tarafından düzeltilen ders kaydı yeniden danışman onayına gönderilecektir. Dersler doğru ise Danışman tarafından onaylanacaktır.

5.Ders kaydı tamamlanan öğrencilerimiz kayıtlandıkları dersleri otomasyon sistemi üzerinden kontrol etmekle yükümlüdür.

Prof.Dr. Ünal AY