2021 - 2022 YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU BÜTÜNLEME SINAVI HAKKINDA DUYURU

ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ
YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

Bütünleme Sınavı

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında İngilizce Hazırlık okulunda başarısız olup Yaz Okuluna kalan öğrenciler için 27.09.2021 tarihinde saat 10.00’da BÜTÜNLEME SINAVI yapılacaktır.

• Sınav kampüste yüz yüze yapılacaktır.
  • Sınav süresi 90 dakikadır.
  • Kampüse gelecek kişilerin (öğrenci + veli) e-nabız uygulamasından HES KODU ve AŞI KARTI oluşturmaları gerekmektedir. Aşı olmamış kişiler sınav gününden 48 saat önce PCR Testi yaptırmış olmalı ve testin sonucunu kampüse girişte yetkililere göstermesi gerekmektedir.
  • Kampüse girişte HES KODU, AŞI KARTI ve PCR Test kontrolü yapılacağından sınav başlangıç saatinde gecikmeye sebebiyet vermemek için isteyen öğrencilerin beraberinde 1 (bir) veli ile birlikte kampüse gelmeleri rica olunur. Öğrencilerin sadece kendilerinin sınava gelmeleri tavsiye olunur.
  • Kampus girişinde ATES ÖLÇME kontrolü yapılacaktır. Ateşi yüksek çıkan veliler kampüse ALINMAYACAKLARDIR.
  • Ateşi yüksek çıkan öğrenci olursa sınav hakkı kaybolmaması için kampüse alınacak ANCAK AYRI SALONDA TEK BASINA sınava alınacaktır.
  • Kampüs girişinden itibaren öğrenciler ve beraberindeki kişiler MASKE takacaktır.
  • Sınav süresince maske takılı olacaktır ancak gerek görülmesi durumunda gözetmenler bir öğrencinin kimliğindeki fotoğrafla karşılaştırma yapabilmek için çok kısa süreliğine öğrencilerin maskesini çıkarmasını talep edebileceklerdir.
  • Gözetmenler ve görevliler de maske takacaktır.
  • Öğrencileri oturacakları yerler önceden belirlenmiş olacaktır.
  • Sınav salonları ve koridorlar dezenfekte edilerek sınavın sağlıklı bir ortamda yapılması sağlanacaktır.
  • Her sınav salonunun kapısında dezenfektan sıvı bulundurulacaktır.
  • İsteyen öğrenciler kendi dezenfektanlarını yanlarında bulundurabileceklerdir.
  • Öğrenciler sınav salonuna yanlarında su ile girebileceklerdir.
  • Sınav anında gözetmenler öğrencilerden en az 1,5 metre uzakta duracaklardır.
  • Sınav evrakının dağıtımı ve teslimi sırasında da sosyal mesafe kurallarına kesinlikle uyulacaktır.
  • Yoklama listesini her öğrenci kendi kalemi ile imzalayacaktır.
  • Sınav süresince öğrenciler arasında silgi ya da kalem alışverişi OLMAYACAKTIR.
  • Kampüs içinde öğrencileri bekleyen velilerden de sosyal mesafe kuralına uymaları istenecektir.
  • Öğrenciler Öğrenci Kimlik Belgeleri ile birlikte kimliklerini belirleyecek bir belge göstermek zorundadır. (T.C. kimlik belgesi, sürücü belgesi vb.)
  • Sınav başlangıç saatinden en fazla 60 DAKİKA önce kampüse giriş yapılmasına izin verilecektir.