2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Eğitim Öğretim Süreçleri Hakkında Bilgilendirme

Üniversitemizde 2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz dönemi 4 Ekim 2021 tarihinde yüz-yüze olarak başlayacaktır. Eğitim ve öğretim faaliyetlerimiz aşağıda yer alan esaslar çerçevesinde yürütülecektir:

 

 

  1. 2021- 2022 güz döneminde derslerimiz, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan “Küresel Salgında Eğitim ve Öğretim Süreçlerine Yönelik Uygulamalar Rehberi”nde öngörüldüğü şekliyle yüz yüze ve çevrimiçi (on-line) olarak gerçekleştirilecektir.
     
  2. Yüz yüze verilecek dersler Sağlık Bakanlığı ve Yükseköğretim Kurulunun belirlemiş olduğu sağlık standartları dikkate alınarak işlenecektir.
     
  3. Çevrimiçi (on-line) olarak işlenecek dersleri bütün öğrencilerimiz Çağ Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden takip edeceklerdir.
     
  4. Yüz yüze verilecek olan dersleri takip etme imkânı bulunmayan öğrenciler için bu dersler Çağ Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden çevrimiçi (on-line), asenkron veya ders materyallerinin paylaşılması suretiyle desteklenecektir.
     
  5. Ders programlarına ilişkin yapılan düzenlemeler ve hangi derslerin ne şekilde verileceği en kısa sürede Üniversitemiz web sayfasından sizlere duyurulacaktır.

                 Sizlerle yeniden kampüsümüzde buluşmayı heyecanla bekliyor; sağlıklı, başarılı ve mutlu bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.

 

 

 

Çağ Üniversitesi Rektörlüğü