2020-2021 Erasmus İngilizce Yeterlik Yazılı Sınav Duyurusu

 

2020-2021 ERASMUS İNGİLİZCE YETERLİK YAZILI SINAV BİLGİSİ

Moodle Linki:       http://ubs.cag.edu.tr:8081/login/login_auth.php

Moodle Platformuna Kullanıcı adınız: Öğrenci Numaranız Şifre: TC kimlik no kullanarak giriş yapabilirsiniz.

Platforma girişi sağladıktan sonra karşınıza ERASMUS BAŞVURU adı altında bir ders çıkacaktır. ERASMUS BAŞVURU dersine tıkladıktan sonra ERASMUS SINAVI linkine tıklayarak sınava aşağıda belirtilen tarih ve saatte başlayabilirsiniz. Çoktan seçmeli sınav bittikten sonra saat 18.05’te açılacak olan WRITING SINAVI bölümüne tıklayarak kompozisyon yazmanız gereken konuyu görebileceksiniz. (Writing Sınavı ile ilgili detaylı bilgi aşağıda belirtilmiştir.)

Erasmus İngilizce Yeterlik sınavı Moodle Platformu üzerinden Erasmus Exam Sınav başlığı altında yapılacaktır. Sınav 26.02.2021 CUMA günü yapılacaktır.

Bu sınav 2 bölümden oluşmaktadır ve toplam 80 puan üzerindendir.

Sınavın Çoktan Seçmeli (multiple choice) bölümü bittikten sonra Kompozisyon yazma (Writing Essay) kısmı aşağıda belirtilen saatte açılmış olacaktır.

Kompozisyon konusu ve ilgili yönlendirmeler sınavın Writing Esay kısmında sizlerle paylaşılacaktır. Kompozisyon Word Belgesi kullanılarak yazılmak zorundadır.

Kompozisyon (Writting Essay) en geç saat 18.45 ‘e kadar https://www.turnitin.com/   adresine yüklenmek zorundadır. Bu saatten sonra https://www.turnitin.com/   adresine yüklenmeye çalışılan kompozisyonları sistem kabul etmeyecektir.

Eğer turnitin kaydınız yok ise sınavdan en az 2 gün önce www.turnitin.com  adresine giderek Turnitin'e kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Hali hazırda tunritin kaydı olan ve turnitin’e yeni kayıt yapan öğrenciler                         Class ID: 28451048 ve Enrollment Key: 1903 bilgilerini kullanarak Erasmus İngilizce Yeterlik Sınavı Writing sınıfına katılmanız gerekmektedir. Sınav günü Writing sınavınızı yazdıktan sonra sınav kâğıdınızı buraya 18.45'e kadar yüklemelisiniz.

Not: turnitin.com kaydı ile ilgili sorularınız olursa yunushardaldali@cag.edu.tr adresinden Yunus hocamız ile irtibata geçebilirsiniz.

Çoktan Seçmeli (Multiple Choice Exam)

26.02.2021

Başlangıç: 16.30               Bitiş: 18.00 (süre: 90 min.) 

Structure 30 pts.

Vocabulary 10 pts

Reading 20 pts

Kompozisyon Yazma (Writing an Essay) 20pts

26.02.2021

Başlangıç: 18.05               Bitiş: 18.45 (süre: 40 min.)

Erasmus SpeakIng Sınav tarihi daha sonra www.cag.edu.tr Duyurular bölümünden ilan edilecektir.