MATBU EVRAK LİSTELERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDİR

T.C. Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Bünyesindeki Programlarda Okumakta Olan Öğrenciler İçin Hazırlanan  Matbu Evraklar Linkini İncelemek İçin ( LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ )

Not: Kayıtlı öğrencilerimizin durumlarına göre doldurmaları gereken Matbu evraklar linki içerisindeki durumları ile ilgili evrakları artık elle değilde, word ortamında doldurulup, bilgisayar üzerinden çıktı alınıp, imzalanılarak Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Sekreterliğine verilmesi gerekecektir. Elle doldurularak verilen evraklar işleme alınmayacaktır.

Not: Dönemlik kayıtlarını yenileyip, tez yazmaya geçerek tezli programda kayıtlı tezleri tamamlanmış, 1.Tez savunma sınavına girecek olan  öğrencilerimizin tez sınavları ile ilgili gerekli yazışmaların, iş ve işlemlerin sağlıklı yapılabilmesi ve ilgili birimlerin tez savunma sınavına hazırlanabilmeleri için kayıtlı oldukları programlara bağlı olarak Matbu Evraklar linki içerisinde yer alan Madde- 10, Madde- 11/a, Madde-11/b’ deki mevcut durumlarına uygun “1.Tez savunma sınavına” giriş evraklarının düzenlenmesi gerekmektedir. Ancak 1.Tez savunma sınavları kayıt yenilenen her dönem sonundan önce sınavların yapılmış olması gerekmekte olacağından bu dönem sonu tarihleri dikkate alındığında oluşturulacak sınav  tarihlerinin evrak düzenleme, teslim tarihi ile sınav tarihi arasında en geç 25 gün olacak şekilde düzenlenip jüri isimlerinin, sınav tarih ve saatlerinin belirlenip, doldurulup, imzalandıktan ve onaylandıktan sonra Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Sekreterliğine tezlerin kitap şeklindeki çıktıları ile birlikte elden teslim edilmesi gerekmektedir. Bu kapsamda kayıtlarını yenileyerek, tezleri tamamlanmış olan, tez danışmanlarınca da uygun görülen 1.Tez savunma sınavlarına girecek olan öğrenciler için tez danışmanlarınca düzenlenmesi gerekecek olan evraklar Matbu Evraklar linki içerisinde yer alan Madde- 10, Madde- 11/a, Madde-11/b’ de yer almaktadır. Belge düzenleme tarihi ile sınav tarihi arasında 25 günden az olacak şekilde belirlenip evraklarını teslim eden öğrencilerin 1.Tez savunma sınavları yapılmayacaktır. İlgililere duyurulur.

2018 / 2019 BAHAR DÖNEMİNDE ÖZEL HUKUK VE KAMU HUKUKU TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROG. İLK KEZ / YENİ TEZ DANIŞMANI ATAMA İSİM LİSTESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMESİDİR 31.10.2018 2018 / 2019 BAHAR DÖNEMİNDE İŞLETME YÖNETİMİ VE SAĞLIK KURUMLARI YÖNETİMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROG. İLK KEZ / YENİ TEZ DANIŞMANI ATAMA İSİM LİSTESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMESİDİR 25.10.2018 2018 / 2019 BAHAR DÖNEMİNDE TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROG. İLK KEZ / YENİ TEZ DANIŞMANI ATAMA İSİM LİSTESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMESİDİR 09.03.2018 2018 / 2019 BAHAR DÖNEMİNDE PSİKOLOJİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROG. İLK KEZ / YENİ TEZ DANIŞMANI ATAMA İSİM LİSTESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMESİDİR 25.10.2018 2018 / 2019 BAHAR DÖNEMİNDE İNGİLİZ DİLİ EĞİTİMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROG. İLK KEZ / YENİ TEZ DANIŞMANI ATAMA İSİM LİSTESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMESİDİR 25.10.2018 TEZ - SEMİNER - DÖNEM PROJESİ YAZANLAR İÇİN BİLGİLENDİRMEDİR 02.11.2017 2018 / 2019 BAHAR DÖNEMİNDE DÖNEM PROJESİ DERSİ İLE SEMİNER DERSİNİN AÇILMIŞ OLDUĞU HAKKINDA BİLGİLENDİRMESİDİR.... 23.02.2018 LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARDA 2018 / 2019 BAHAR DÖNEMLERİ ARA SINAV VE FİNAL SINAVI TARİHLERİ HAKKINDA 04.11.2017 2018-2019 BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME, DERS SEÇİMİ VE DERS KAYIT FORMLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME 02.11.2017 2018 / 2019 BAHAR DÖNEMİNDE LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARDA VERİLECEK OLAN DERSLERİN SINIF PLANLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME 13.02.2018