LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARDA 2019 / 2020 BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV VE FİNAL SINAVI TARİHLERİ İLE DERSLER HAKKINDA BİLGİLENDİRME

2019 / 2020  Bahar döneminde verilecek olan derslerin Ara Sınav ve Final Sınavı tarihleri planlanmış olan 2019 / 2020 Eğitim – Öğretim yılı Akademik Takvime uygun olarak Ara Sınavlar 23 Mart – 28 Mart 2020 (dâhil) tarihleri arası ile Final Sınavları ise 01 – 06 Haziran 2020 (dâhil) tarihleri arası  her bir dersin yapıldığı gün ve saatte  Çağ Üniversitesi Kampüsü Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü binasındaki Hukuk Fak.- İktisadi ve İdari Bilimler Fak. binası üstü 3.Kat yeni yerimizdeki plaza dersliklerinde yapılacaktır.

Ayrıntılı bilgi için www.cag.edu.tr / Akademik (üstte) / SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ (solda) Duyurular  (altta) /  2019 - 2020 BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV VE FİNAL SINAVI TARİHLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME  linkinden yada 2019 / 2020 Eğitim – Öğretim yılı Akademik Takvim linkinden veya  2019 / 2020 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILINA AİT  AKADEMİK  TAKVİMİ  İNCELEMEK  İÇİN (LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ)  linkinden de ulaşılabilmektedir.

LİSANSÜSTÜ  PROGRAMLARDA  2019 - 2020 BAHAR DÖNEMİNDE VERİLECEK OLAN DERSLERİN DERS GÜN, SAATLERİNİ İNCELEMEK İÇİN (LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ)

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARDA 2019 / 2020 BAHAR DÖNEMİ ARA SINAVI İLE FİNAL SINAVI PROGRAMI HAKKINDA BİLGİLENDİRMELERİ İNCELEMEK İÇİN (LÜTFEN BURAYI TIKLAYINIZ.)

Not: Ara Sınavlardan sonra derslere dersin kredisi/saati kadar işlenmeye devam edilecek olup, ara sınavı yapmayan ancak ödev vermek suretiyle ara sınavını yapmış olacak olan öğretim üyelerimiz ise yapmadıkları ancak ödev şeklinde yapacak oldukları derslerinin yapılmasına ara sınav tarihlerinde de boşluk vermeden işlemeye devam edeceklerdir.

İlgili Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü